acasa

anunturi gratuite

cultura

economie

divertisment

internet

presa

timp liber

social

Stimati utilizatori

succesul acestei idei depinde numai de utilizarea siteului de catre dumneavoastra. Cu cit veti apela mai mult la el spre a va publica disponibilitatea/interesul cu atit veti avea mai multe sanse de a gasi un partener de drum.DRUM BUN! este conceput in interesul dumneavoastra si isi propune sa fie un loc de intilnire si intermediere al persoanelor ce calatoresc cu automobilul.

Ideea noastra este de a inlesni comunicarea intre persoanele ce au locuri disponibile in masina, oriunde se deplaseaza si persoanele ce nu au un mijloc corespunzator de deplasare, ambele grupuri avind posibilitatea aici de a face publica si in mod gratuit disponibilitatea si modul in care urmeaza sa fie contactate.

 doresc sa vad ofertele

 doresc sa vad cererile

Am organizat serviciul in doua baze de date. Una a ofertelor (persoane care au locuri libere in masina) si una a cererilor (persoane care cauta o masina disponibila spre a calatori). Eventuala intelegere a impartirii costului benzinei ramine la latitudinea celor doua parti, siteul nostru neimplicindu-se in nici un fel in aceasta problema.

Catre toate siteurile romanesti !

Sinteti incurajati sa sustineti aceasta idee ce vine in folosul populatiei prin reducerea costurilor calatoriilor si in acelasi timp va poate creste semnificativ numarul de vizitatori pe site. Puteti deci introduce un link la aceste baze de date fara nici o obligatie contractuala din partea dumneavoastra ,nici chiar a mentionarii numelui inforom. Pentru informatii suplimentare contactati info_rom@yahoo.com

Avind in vedere ca siteul nostru nu va lua legatura cu niciunul din utilizatori spre a verifica identitatea si integritatea persoanei, nu putem oferi nici un fel de garantii cu privire la punctualitateaa dumneavoastra. Va rugam deci sa aveti maxima corectitudine, seriozitate si atitudine civica.De asemenea, serviciul nostru nu se face raspunzator de eventualele neplaceri pe parcursul calatoriilor cum ar fi conditii meteo, accidente, starea tehnica a masinilor.